Home

Diensten

Vanuit mijn deskundigheid en ervaring bied ik u, als ondernemer, HR – ondersteuning aan. Of het nu gaat om advisering, beleid of uitvoering. Medewerkers zijn er voor de organisatie en de organisatie is voor de medewerkers. Hoe kan er een omgeving worden gecreëerd waar kennis en kwaliteiten sneller en slimmer bij elkaar komen, werkplezier en werkgeluk wordt ervaren? Kijk hieronder voor de ondersteuning die ik u aanbied. Neem gerust contact met mij op!

HR-advies

Heeft u als ondernemer te maken met uiteenlopende HR-vraagstukken maar de deskundigheid en capaciteit niet in huis? Heeft u behoefte aan onafhankelijk HR-advies? Of u zou graag met een professional van gedachte willen wisselen? Ik ben graag u sparringpartner en voorzie u van advies op maat, maar bied ook praktische ondersteuning.

Over HR-advies

HR-projecten

Heeft u HR-projecten waar u niet aan toekomt? Of is er sprake van veranderende omstandigheden? Maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken omdat de juiste expertise of capaciteit ontbreekt? Ik kan u werk uit handen nemen en ondersteunen.

Over HR-projecten

HR-interim

Heeft u behoefte aan tijdelijke versterking op uw HR-afdeling? Gaat één van uw medewerkers met zwangerschapsverlof? Of wilt u uw een HR-afdeling opzetten? Ik ben een onafhankelijke en deskundige HR-adviseur en kan u hierin ondersteunen.

Over HR-interim

Op zoek naar een ervaren hr-adviseur?

#striped-custom-1650578770 {background-color: #08152a!important; border-color: transparent!important;}#striped-custom-1650578770 span {color: #ffffff!important;}#striped-custom-1650578770:hover {background-color: #ffffff!important; border-color: transparent!important;}#striped-custom-1650578770 span:hover {color: #08152a!important;}
Neem contact op