Mijn aanbod

HR-diensten

Diensten

Als professionele HR-adviseur ondersteun ik ondernemers op HR-vakgebied. Ook u kan ik helpen bij de invulling en uitvoering van uw HR-beleid. Of het nu gaat om advies of praktische uitvoering, ik ben breed inzetbaar. Ondanks continue veranderingen en ontwikkelingen kan ik uw hr-beleid en uw medewerkers naar een hoger plan brengen. Laat mij uw HR-vraagstukken weten!

Klik hieronder op de diensten die ik u aanbied. En neem gerust contact met mij op!

HR advies

Heeft u als ondernemer te maken met uiteenlopende HR-vraagstukken? Maar u heeft de deskundigheid en de capaciteit niet in huis? U heeft behoefte aan onafhankelijk HR-advies? U zou graag eens met een professional van gedachte willen wisselen? Ik ben graag u sparringpartner en voorzie u van advies op maat, maar bied ook praktische ondersteuning.

Lees meer

HR-projecten

Heeft u HR-projecten waar u niet aan toekomt? Of is er sprake van veranderende omstandigheden? Maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken, de juiste expertise of capaciteit ontbreekt? Ik kan u werk uit handen nemen en ondersteunen.

Lees Meer

HR Interim

Hebt u behoefte aan tijdelijke versterking op uw HR-afdeling? Wilt u een hands-on HR adviseur achter de hand? Gaat één van uw medewerkers met zwangerschapsverlof? Of wilt u uw een HR-afdeling opzetten? Ik ben een onafhankelijke en deskundige HR-adviseur en kan u hierin ondersteunen.

Lees Meer

Op zoek naar een ervaren hr-adviseur?

#striped-custom-1811106253 {background-color: #08152a!important; border-color: transparent!important;}#striped-custom-1811106253 span {color: #ffffff!important;}#striped-custom-1811106253:hover {background-color: #ffffff!important; border-color: transparent!important;}#striped-custom-1811106253 span:hover {color: #08152a!important;}
Neem contact op