Over Annalies

01Wie ben ik?

Energiek

optimistisch

Resultaatgericht

deskundig

Krachtig

helder en transparant

Toegankelijk

betrouwbaar

02Over Annalies Jansen

Bent u een ondernemer die vooruit wil? Om verder te komen, moet je verder kijken. Als HR-professional ik ga net even dat stapje verder met een praktische benadering en het geven van nieuwe inzichten. Meer dan 15 jaar werk ik als HR-professional. Ik ben opgeleid tot HR-professional en heb ervaring in alle aspecten van het HR vak. Dit varieert van het opstellen van beleid, advies, ontslagtrajecten, coaching en praktische uitvoering.

Door mijn resultaatgerichte aanpak zorg ik ervoor dat:

  • HR-vraagstukken worden beantwoord.
    Voor alles is een oplossing en voor iedereen zijn er mogelijkheden.
  • HR-beleid naar een hoger niveau gebracht wordt.
    Het professionaliseren van hr-beleid zorgt voor gemotiveerde en tevreden medewerker. Voor uw onderneming betekent dit betere resultaten en duurzaam ondernemen.
  • Uw behoefte naar een HR-professional of deskundigheid ingevuld wordt.
    Door een nauwkeurige behoefte inventarisatie ben ik in staat mijn diensten specifiek af te stemmen op uw wensen.

03Mijn motto

Voor een gezonde en succesvolle organisatie is het nodig om te vertrouwen in de kracht van medewerkers. Medewerkers die hun in kracht staan presteren beter, zijn creatiever en bereiken meer met minder. Dit kan door balans te creëren tussen organisatiedoelstellingen en de inzetbaarheid en wensen van medewerkers. Verbinden, kennisdeling, zelfsturing en duurzame inzetbaarheid zijn hierin leidend.

Op zoek naar een ervaren hr adviseur?

#striped-custom-1789968765 {background-color: #08152a!important; border-color: transparent!important;}#striped-custom-1789968765 span {color: #ffffff!important;}#striped-custom-1789968765:hover {background-color: #ffffff!important; border-color: transparent!important;}#striped-custom-1789968765 span:hover {color: #08152a!important;}
Neem contact op